Test pagina

Drukwerk

Veel wordt er in eigen huis vervaardigd. Een kleur, duotonen, full colour drukwerk, reflecterende inkten, kraslagen, niks is ons te gek. Wij houden van een uitdaging. Toch kort een opsomming om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden:

1. Familiedrukwerk
We beschikken over vele voorbeeldboeken van geboorte, trouw- en jubileumkaarten. U kiest een kaart uit, wij maken de tekst op en drukken die in op de door u gekozen kaart. Uiteraard zijn eigen ontwerpen en/of ideeën voor ons geen probleem. Tevens bestaat de mogelijkheid om met onze nieuwe online opmaakmodule zelf uw kaart te ontwerpen!

2. Handelsdrukwerk
Denk hierbij aan alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten functioneren zoals: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, bloks, mappen  en verschillende soorten formulieren. Van 1 kleur tot full colour met steunkleuren, alles is mogelijk.

3. Reclamedrukwerk
Folders of flyers in kleine of grote oplages, u vraagt, wij draaien. Ook hier is er voor ieder budget een oplossing. Ook het drukken van stikkers voor binnen of buiten behoort tot de mogelijkheden.

4. Bijzonder drukwerk
Het drukken van kraskaarten is een mogelijkheid die wij u niet willen onthouden. Voor diverse gemeenten en parkeergroepen zijn er al kraskaarten gemaakt.

Wij drukken niet alleen, wij werken ook af. Denk hierbij aan nummeren, perforeren, stansen, rillen, lasersnijden, slitten, nieten, lijmen, boren, alles in eigen huis!